Menu
Vaša korpa

I nakon vanrednog stanja nastavljamo nesmetano da isporučujemo naručene pakete u Srbiju i sve zemlje sveta!

Partnerski - Affiliate marketing

Šta je partnerski program? 

Partnersi program predstavlja mogućnost da na svom veb sajtu postavite naš baner ili link ka sajtu www.eparhija.com. 
Svi kupci koji dođu sa Vašeg sajta i kupe neki od artikala koji su prikazani na sajtu, vi kao vlasnik Vašeg sajta dobijate 5% od vrednosti kupovine. 
Na koji način ovaj sistem funkcioniše i kako se možete uključiti u partnerski program pročitajte u nastavku ovog uputstva. 

Kako se uključiti ?

Kada posetite sajt www.eparhja.com klikom na baner koji se nalazi na naslovnoj strani sajta, ili u futeru sajta na link „Partnerski program“ i otvoriće Vam se stranica kao na donjoj slici.

 

Након клика на дугме Даље отвориће Вам се страница у којој треба да попуните сва поља која су означена црвеном звездицом. 
Кликом на дугме Даље,  на Вашу имејл адресу биће послата потврда о регистрацији. 
За наставак кликните на дугме Даље где Вам се отвара страница као на доњој слици. 
 

Добићете изглед екрана као на доњој слици. 

Напомена: Генерисани линк је за оглашавање само једног артикла. У колико желите да поставите линк за цео сајт потребно је изменити линк за праћење који треба да изгледа као на доњој слици.


Остварене приходе можете видети кликом на линк као на доњој слици.

Остварена провизија исплаћује се сваког месеца између 1. вог  и 5. тог у месецу за предходни месец у колико је провизија већа од 1000 динара.

У колико је провизија мања од 1000 динара исплаћује се у првом наредном месецу када се достигне ниво од 1000 динара.

Na našoj intrnet prodavnici koristimo kolačiće. Oni su neophodni radi bolje funkcionalnosti i korišćenja našeg sajta, kao i radi analitike i oglašavanja. Više infomracija o korišćenju kolačića možete videti ovde . U slučaju da nastavite korićenje ovog sajta, smatramo da ste saglasni sa našim korišćenjem kolačića.