Menu
Vaša korpa

Minijature srpskih manastira i crkava pogledajte klikom ovde!

Iz dana u dan s Patrijarhom Pavlom: 365 pitanja i odgovora za svaki dan u godini

Iz dana u dan s Patrijarhom Pavlom: 365 pitanja i odgovora za svaki dan u godini
Iz dana u dan s Patrijarhom Pavlom: 365 pitanja i odgovora za svaki dan u godini

Otac laži je đavo i on sam jeste laža. a u Bogu je istina i Bog jeste Istina. U Bogu nema laži. Mi treba da se trudimo da govorimo istinu, da ne lažemo. Jer, ako lažemo i ne govorimo istinu, mi onda nismo sa Bogom nego sa đavolom, jer u Bogu nema laži. Treba da se navikavamo na dobro. da uvek govorimo ono što jeste.

Protiv greha se treba boriti. Postepseno i polako se uzrasta u vrlini. Niko nije odmah jak, i nema na samom početku snage da kaže istinu otvoreno, nego prećuti, ali ipak ne kaže laž.

Moramo se truditi da se postepeno oslobađamo od greha. Ako bi se desilo, na primer, da neko beži od neprijatelja, pa se sakrije, a mi znamo gde je, i dođu oni koji ga gone i pitaju nas: „Gde je?“, mi možemo u tom slučaju da bismo nevinog zaštitili, rvći: „Ne znamo.“

Ali kad ojačamo u vrlini i u govorenju samo istine. pehi ćemo: „Ne možemo da vam kažemo gde je.“ To znači da znamo gde se nevini sakrio, ali nećemo, ne možemo da kažemo, prećutaćemo tu istinu pa makar zbog toga i stradali.

Ko ne laže, ko govori istinu, taj je na strani Boga, taj je sa Bogom, taj je Božiji. Jer od Boga je svaka istina i samo istina, i svako dobro!

Povez: tvrdi
Pismo: ćirilica
Format: 17 cm

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Dostava u Srbiji za pakete vrednosti preko 5000 dinara je besplatna.

Za vrednosti paketa ispod 5000 dinara, a težine do 20 kilograma, cena dostave je 220 din.

Dostava u bilo koju zemlju sveta  za pakete do 5 kilograma je 3000 dinara (25,18 €).

590,00 Din.
Cena u bodovima: 590
  • Stanje: Na stanju
  • Nagradni bodovi: 5
  • Šifra: 10731
  • Težina sa pakovanjem: 700.00 gr
  • Dimenzije: 17.00cm x 13.00cm x 4.00cm
Pogledano: 657
Na našoj intrnet prodavnici koristimo kolačiće. Oni su neophodni radi bolje funkcionalnosti i korišćenja našeg sajta, kao i radi analitike i oglašavanja. Više infomracija o korišćenju kolačića možete videti ovde . U slučaju da nastavite korićenje ovog sajta, smatramo da ste saglasni sa našim korišćenjem kolačića.