Menu
Vaša korpa

Minijature srpskih manastira i crkava pogledajte klikom ovde!

Čovek i životinje

Čovek i životinje
Čovek i životinje

Značaj životinja, kao uostalom i svakog stvorenja, je u tome što su one deo Božijeg sveta i što ih Bog voli. Ako prihvatamo stvorenja i brinemo o njima, mi smo u harmoniji sa Bogom i dobijamo veliki blagoslov. U biblijskim pričama o životinjama i pticama – magarcima, gavranima, lavovima, jagnjadi i mnogim drugim – vidimo obrazac zajednice u kojoj nema zla. Mi susrećemo životinje koje služe Bogu, veruju Mu i proslavljaju Ga; srećemo životinje koje nam donose Božiju pomoć i životinje koje nas uče neporočnosti i čistoti, odanosti i mudrosti.

Knjiga je podeljena na četiri oblasti: BIBLIJSKA SLIKA – govori o životinjama kroz Bibliju; BOGOSLOVSKI PRISTUP – govori se o odnosu životinja sa čovekom, o svetim životinjama, itd.; ČUDESNI DOGAĐAJI – čudesne priče svetitelja sa životinjama; OD ČOVEKA DO MAJMUNA – darvinizam i iskorišćavanje životinja.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Dostava u Srbiji za pakete vrednosti preko 5000 dinara je besplatna.

Za vrednosti paketa ispod 5000 dinara, a težine do 20 kilograma, cena dostave je 220 din.

Dostava u bilo koju zemlju sveta  za pakete do 5 kilograma je 3000 dinara (25,18 €).

550,00 Din.
Cena u bodovima: 500
  • Stanje: Na stanju
  • Nagradni bodovi: 5
  • Šifra: 501679
  • Težina sa pakovanjem: 200.00 gr
  • Dimenzije: 0.00cm x 0.00cm x 0.00cm
Pogledano: 1811
Tagovi: Čovek, životinje
Na našoj intrnet prodavnici koristimo kolačiće. Oni su neophodni radi bolje funkcionalnosti i korišćenja našeg sajta, kao i radi analitike i oglašavanja. Više infomracija o korišćenju kolačića možete videti ovde . U slučaju da nastavite korićenje ovog sajta, smatramo da ste saglasni sa našim korišćenjem kolačića.