Menu
Vaša korpa

I nakon vanrednog stanja nastavljamo nesmetano da isporučujemo naručene pakete u Srbiju i sve zemlje sveta!

Najčešće postavljena pitanja

Ne, nanašem sajtu ne možete kupiti proizvode, a da se predhodno ne registrujete.

Registracija je obavezna iz ralzloga što moramo znati vaše ime i prezime, adresu na koju će mo pošiljku postlati kao i kontakt telefon jer nam te podatke traže brze pošte. Email adresu koristimo da bi sa vama komunicirali.

Dostava u Srbiji vrši se:

  • Brzom poštom u roku od 7 radnih dana od dana prijema porudžbenice ukoliko je plaćanje putem platnih kartica ili otkupom
  • Brzom poštom u roku od 7 radnih dana od dana prijema potvrde o uplati ukoliko plaćate putem uplate na šalterima pošta ili banaka

Za iznose preko 5000 dinara dostava je besplatna

Dostava uinostranstvo vrši se:

  • DHL-om u roku od 9 radnih dana ukoliko plaćate platnom karticom  ili PayPal-om
  • DHL-om u roku od 9 radnih dana od momenta prijema uplate ukoliko plaćate uplatom na devizni račun.
  • Napomena:  DHL ne ispoučuje robu na P.O. box

Svi naši registrovani korisnici imaju mogućnost i veliku pogodnost da na veoma jednostavan način sakupljaju nagradne bodove. Svakih 100 dinara kupovine u našoj online prodavnici doneće po jedan nagradni bod koji se sakuplja na nalogu (profilu) korisnika. Sa svakom sledećom kupovinom povećava se broj sakupljenih bodova. Tako, na primer, sa 100 sakupljenih bodova, kupci mogu da ostvare uštedu u iznosu 100 RSD, sa 200 sakupljenih bodova uštedu u iznosu 200 RSD, odnosno jedan bod vredi 1,00 RSD.

Detaljno pročitajtke klikom ovde.

U koliko ste u nekoj od naših specijalnh kampanja primili kupon kod za popust, to znači da njegovom primenom možete dobiti odgovarajući popus u visini definisan ovoim kuponom. Pročitajte više detalja o kuponima za popust klikom ovde.

Ukoliko Vam paket koji ste poručili stigne oštećen prilikom isporuke, odbijte prijem paketa. U suprotom potrebno je u roku od 24 sata kontaktirati kurirsku službu koja je paket dostavila kako bi napravili zapisnik o oštećenu, a zatim nas obavestiti o tome.


Na našoj intrnet prodavnici koristimo kolačiće. Oni su neophodni radi bolje funkcionalnosti i korišćenja našeg sajta, kao i radi analitike i oglašavanja. Više infomracija o korišćenju kolačića možete videti ovde . U slučaju da nastavite korićenje ovog sajta, smatramo da ste saglasni sa našim korišćenjem kolačića.