Menu
Vaša korpa
Minijature srpskih manastira u dve veličine. Pogledajte klikom ovde!

Rakije

Rakija se smatra tradicionalnim srpskim pićem. Rakija je žestoko alkoholno piće, i dobija se jednostrukom ili dvostrukom destilacijom mase koja se dobija alkoholnim vrenjem voća. Izvanredna rakija specifične arome i prefinjenog ukusa dobija se od dunje koja je vrlo aromatična voćna vrsta.

Proizvođač: Manastir Bukovo Šifra: 8855357
Sorta: Crna tamjanika Proizvodnja: Dvostruka destilacija Kol. alkohola: 40 % v/v ​Neto: 0,5 l. Opis Lozovača crna tamjanika je proizvedena od grožđa crne tamjanike. Ovo je jedinstvena muskatna delikatesna lozova rakija sa veoma izraženim mirisom tamjanike. Veoma je prijatna i pitka što se pos..
1.300,00 Din.
Šifra: 9025
Proizvodi: Manastir Žiča Sastav: rakija od kruške ..
2.536,25 Din.
Šifra: 9229
Šljivova prepečenica (rakija) manastira Drača. Zaprenima 0,05 l. ..
250,00 Din.
Šifra: 7334
Prirodna ljuta šrivova rakija proverenog kvalitata i porekla spravljena po tradicionalnom postupku srpskog seljaka. Rakija se isporučuje sa orginalnom poklon kesom.  ..
1.100,00 Din.
Prikaži od 1 do 15 od 15 (1 stranica)
Na našoj intrnet prodavnici koristimo kolačiće. Oni su neophodni radi bolje funkcionalnosti i korišćenja našeg sajta, kao i radi analitike i oglašavanja. Više infomracija o korišćenju kolačića možete videti ovde . U slučaju da nastavite korićenje ovog sajta, smatramo da ste saglasni sa našim korišćenjem kolačića.