Menu
Vaša korpa

I nakon vanrednog stanja nastavljamo nesmetano da isporučujemo naručene pakete u Srbiju i sve zemlje sveta!

Pravoslavna pedagogija - Iguman Georgije Šestun

Pravoslavna pedagogija - Iguman Georgije Šestun
"Kalenić"
Pravoslavna pedagogija - Iguman Georgije Šestun

Pred čitaocima je četvrto izdanje knjige ,,pravoslavna pedarogija" igumana Georgija (Šestuna), čije ime je nadaleko poznato svima koji danas učestvuju u sabornom delu obnove kontinuiteta ruske duhovne tradicije. Ova knjiga ima svoju istoriju. 

Godine 1998. objavljena je knjiga sveštenika Evgenija Šestuna (danas igumana Georgija) "Pravoslavna pedagogija”. Ova knjiga idejno je bila napisana kao dopuna znanjima stečenim tokom profesionalnog pedagoškog obrazovanja na sovjetskim fakultetima, i odmah je postala veoma poznata. Neobična ideja knjige je verovatno i uslovila njen uspeh, s obzirom da je struktura odražavala niz pitanja pedagoga koji je 90-tih godina došao u Crkvu: kakav je odnos između spoljašnjeg obrazovanja, koje novim pokolenjima omogućava da nađu svoje mesto u socijalnoj stvarnosti, i unutrašnjeg vaspitanja, koje čoveka pobuđuje na duhovni trud; da li je Crkva izgradila sopstvenu tradiciju vaspitanja i koje su njene osobenosti; u kojim osobenostima ruske kulturno-pedagoške tradicije se vidi uticaj Crkve; koji je značaj pravoslavnog vaspitanja u savremenom svetu i kakve su mogućnosti njegove realizacije?

Strana 510, mek povez

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Dostava u Srbiji za pakete vrednosti preko 5000 dinara je besplatna.

Za vrednosti paketa ispod 5000 dinara, a težine do 20 kilograma, cena dostave je 220 din.

Dostava u bilo koju zemlju sveta  za pakete do 5 kilograma je 3000 dinara (25,18 €).

717,00 Din.
  • Stanje: Na stanju
  • Šifra: 6377
  • Težina sa pakovanjem: 1,040.00 gr
  • Dimenzije: 23.00cm x 16.50cm x 3.00cm
Pogledano: 3503
Tagovi: pedagogija
Na našoj intrnet prodavnici koristimo kolačiće. Oni su neophodni radi bolje funkcionalnosti i korišćenja našeg sajta, kao i radi analitike i oglašavanja. Više infomracija o korišćenju kolačića možete videti ovde . U slučaju da nastavite korićenje ovog sajta, smatramo da ste saglasni sa našim korišćenjem kolačića.