Menu
Vaša korpa

I nakon vanrednog stanja nastavljamo nesmetano da isporučujemo naručene pakete u Srbiju i sve zemlje sveta!

Monografije

Šifra: 260963
Autor fotografija : Zoran petrovićUrednik: Vidosav StevanovićDvojezična: srpski ćirilca / engleskiFotografije iz ove monografije nastajale su u periodu od 1997 - 2016.godine.Iz Teksta Vidosava Stevanovića:Monografija Zorana Petrovića nije zvanično viđenje Kragujevca, pravljeno za račun neke instituc..
4.500,00 Din.
Šifra: 131062
Fotomonografija Duša Srbije zajedničko je delo dvojice autora, fotografa iz Kragujevca, Predraga Cileta Mihajlovića i Zorana Petrovića.Pisac teksta je Miodrag Stoilović, novinar i publicista. Urednik je Mirko Demić, književnik.Likovnu sintezu uradio je prof. Vidan Papić, a urednik fotografije je Imr..
6.500,00 Din.
Spomenica dva veka stare crkve u Kragujevcu (1818-2018)
"Kalenić"
Proizvođač: Каленић Šifra: 10142
Stara crkva poznata je još kao Miloševa crkva jer je zadužbina kneza Miloša, ali nazivaju je još i Svetotrojičnom crkvom, odnosno, Crkvom silaska Svetog Duha na apostole. Svi su nazivi legitimni. Ne slučajno, njena dva veka poklapaju se sa 200 godišnjicom od proglašenja Kragujevca za prestonicu jer ..
3.500,00 Din.
Sedamdeset godina od osnivanja srpske pravoslavne Eparhije šumadijske
"Kalenić"
Proizvođač: Каленић Šifra: 9703
Седамдесет година од оснивања српске православне епархије Шумадијске ..
700,00 Din.
Valerijan Stefanović vikarni Episkop budimljanski i prvi Vladika šumadijski Valerijan Stefanović vikarni Episkop budimljanski i prvi Vladika šumadijski
"Kalenić"
Proizvođač: Каленић Šifra: 8151
Kratka biografija Vladike Valerijana Episkop Valerijan (u svetu Vasilije Stefanović) rodio se u Velikoj Lešnici u Podrinju, u skromnoj trgovačkoj porodici od oca Milorada i majke Katarine 15/28. juna 1908 godine. Osnovnu školu završio je u svom rodnom mestu, šest razreda gimnazije u Šapcu 1925, B..
3.750,00 Din.
Spomenica Episkopu šumadijskom Jovanu
"Kalenić"
Proizvođač: Каленић Šifra: 500432
Takav nam arhijerej trebaše : spomenica episkopu šumadijskom Jovanu povodom dvadesetogodišnjice arhijerejskog služenja, desetogodišnjice vladičanstva u Šumadiji i četiri decenije od rukopoloženja u čin jeromonaha. 496 strana,pun kolor,tvrd povez,kartonska kutija, 3xDVD ..
5.635,00 Din.
Blagoveštenje Rudničko - Sreten Petković
"Kalenić"
Proizvođač: Каленић Šifra: 2406
Profesor dr Sreten Petković, zaslužni proučavalac pravoslavne crkvene umetnosti, napisao je likovnu monografiju o manastiru Blagoveštenju Rudničkom kod Stragara, ispunjavajući tako obećanje dato blaženopočivšem vladici Savi. 72 strane, mek povez ..
205,00 Din.
Prikaži od 1 do 9 od 9 (1 stranica)
Na našoj intrnet prodavnici koristimo kolačiće. Oni su neophodni radi bolje funkcionalnosti i korišćenja našeg sajta, kao i radi analitike i oglašavanja. Više infomracija o korišćenju kolačića možete videti ovde . U slučaju da nastavite korićenje ovog sajta, smatramo da ste saglasni sa našim korišćenjem kolačića.