Meni
Korpa

Zbog aktuelne situacije sa COVID-19, može doći do kašnjenja u isporuci naručenih artikala.

Pouke i poruke

Šifra proizvoda: 2020112022
Na strašnom sudu, Hristos će suditi anđelima i čovečanstvu, đavolima i svim narodima sveta. Onda kada Sin Čovečiji bude došao u Svojoj slavi staviće grešne sa leve strane a pravednike sa desnte strane, i svakome će isplatiti po njegovim delima.Ali da znate da će konačan sud biti javljen, javljanjem ..
250,00 Din.
Šifra proizvoda: 2020112020
„Mi možemo svašta raditi, ali nećemo imati ni mira ni pokoja. Karakteristična osobina je osnova za prelazak u večnost. Ako smo mirni i tihi, idemo u red svetih i anđela. NJih je Gospod nagradio besplatnom blagodati, i u tim dušama nema osobina ovog sveta. Čovek može stalno da ga vređa, a on da se ne..
150,00 Din.
Šifra proizvoda: 07052020
O zdravlju, lečenju bolesti, duhovni saveti...
300,00 Din.
Šifra proizvoda: 9480
Ako na nešto iz srpske kulturne istorije treba da budemo ponosni, to je između ostalog, i usmeno narodno stvaralaštvo, što zbog svoje vrednosti tako i zbog duha zajedništva koji se u našem narodu gajio. Mi smo jedini naslednici sopstvene kulture i da bismo prizvali mlade naraštaje da prepoznaju blag..
1.500,00 Din.
Proizvođač: Obraz Svetački Šifra proizvoda: 10727
Starac Porfirije bio je vanploćena nežnost. Na svoj račun se šalio da je „sentimentalan“; u stvari, bio je saosećajan i čedan, jedan od najčednijih ljudi svoga doba. „Ovako čedan, zar nisam svakom rod?“, kao što je govorio pesnik Momčilo Nastasijević. I zaista – starac Porfirije bio je svakom rod ro..
530,00 Din.
Šifra proizvoda: 500280
Sveti Tihon jedanaesti je po redu episkop Voronješki. Ipak, „težina episkopskog omofora“, narušeno zdravlje, stalni osećaj neusklađenosti stvarnosti i onoga čemu je težio, kao i želja za ujedinjenjem (ka čemu jesklonost sveti Tihon imao od mladih dana), bili su uzrok njegove molbe da se povuče. Stal..
160,00 Din.
Šifra proizvoda: 500205
"Pred Vama je posebno izdanje knjige "Čujte Srbi! Čuvajte se sebe" priređeno povodom sto godina od dolaska u Srbiju (1914-te) dr Rodolfa Arčibalda Rajsa, velikog srpskog prijatelja.Prvi svetski rat i posleratne godine proživeo je sa našim narodom i vojskom. Odlično je upoznao mentalitet, vrline i ma..
256,00 Din.
Prikaži od 1 do 8 od 8 (1 stranica)
Da bismo za Vas osigurali bolje korisničko iskustvo, prikazivanja personalizovanog sadržaja, prikazivanja relevantnih reklamnih ponuda i druge funkcionalnosti, na ovom sajtu koristimo kolačiće.