• Bagremov Med (1 kg)

Prirodni med je osnovni pčelinji proizvod. Predstavlja nezamenjiv deo ljudske ishrane već vekovima. To je jedini proizvod iz prirode koji se još uvek ne može proizvesti u laboratoriji. Med je sinonim za zdravlje i zdravu ishranu. Naš med se proizvodi u Šumadiji, u netaknutoj prirodi Levča, i plod je višedecenijskog iskustva profesionalnog pčelara koji je za kvalitet svog meda dobio na desetine nagrada.

Kao garantovano prirodan proizvod, naš med već decenijama nalazi put do velikog broja zadovoljnih kupaca. 

Med zahvaljujući svom hemijskom sastavu i odnosu vitamina, minerala, fermenata i prostih šećera, utiče na formiranje svih krvnih elemenata kako crvene tako i bele loze. Med je bogat ugljenim hidratima, a najviše prostim šećerima glukozom i fruktozom, koji predstavljaju energetski materijal. Sadrži brojne enzime, skoro sve vitamine i minerale, eterična ulja, organske kiseline koje blagotvorno utiču na organe za varenje i potpomažu apsorpciju hranljivih materija. Lekovito svojstvo meda je višestruko jer med ima antibakterijsko, antivirusno, antigljivično i antioksidantno svojstvo. On čuva organizam od bakterija, virusa i slobodnih radikala, tri najveća neprijatelja zdravlja. Uzimanjem meda podstičemo rast i razvoj organizma, usporavamo starenje, ubrzavamo oporavak od stresa i bolesti, jačamo opštu fizičku i psihičku radnu sposobnost organizma.

Bagremov med se naročito koristi, pored prethodno navedenog, kod problema kardiovaskularnog sistema, kod zatvora, a kako deluje umirujuće, pomaže i kod nesanice, nervoze i napetosti. Bagremov med je daleko najpopularnija i najprodavanija vrsta meda. Svetle je boje, lagan je za konzumiranje, deca ga najviše vole zato što nije mnogo jak, najlakše se rastvara u vodi, čaju i mleku. 
 

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Bagremov Med (1 kg)

  • Šifra: 981202
  • Težina sa pakovanjem: 1,400.00 gr
  • Nagradni poeni: 10
  • Raspoloživost: Na stanju
  • 1.000,01 Din.

  • Približna cena u Dolar: 9,59 $
    Približna cena u Euro: 8,40 €
  • Cena u nagradnim poenima: 1000

Tagovi: med, bagremov