Menu
Vaša korpa

I nakon vanrednog stanja nastavljamo nesmetano da isporučujemo naručene pakete u Srbiju i sve zemlje sveta!

Propolis kapi 20 ml

Propolis kapi 20 ml
Propolis kapi 20 ml
Propolis kapi 20 ml
Propolis kapi 20 ml
Propolis kapi 20 ml

Prirodni antibiotik na bazi pčelinjih proizvoda! Nezamenjiv deo naše borbe za podizanje imuniteta organizma i odbrane od raznih bolesti. Proizvodi se u Šumadiji, u netaknutoj prirodi Levča, i plod je saradnje iskusnog pčelara i monaštva manastira Velika Remeta na Fruškoj Gori. Kao garantovano prirodan proizvod, propolis kapi se uz blagoslov oca Stefana, igumana manastira Velika Remeta, koriste u najpoznatijim srpskim manastirima, poput Žiče, Sopoćana, Kalenića, Ostroga, itd.

Propolis kapi se sastoje od čistog ekstrakta propolisa (20%) u etanolskom rastvoru. Sam propolis koji se uzima iz pčelinjih košnica u sebi ima 20-30% voska, 40-60% smolastih materija i balzama, 5-10% eteričnih ulja i 5-10% tanina.

Propolis kapi deluju bakteriološki i baktericidno na većinu bakterija, deluju aktivno prema mikrobima, gljivicama, virusima, zatim protivzapaljenski na procese na koži i tkivu, a ima i vrlo jak anestetički efekat. Odličan je kod lečenja raznih rana zato što je potpuno sterilna supstanca, pa se koristi za čišćenje i zarastanje rana, kao i za suzbijanje gnojnih čireva na koži. Propolis pojačava delovanje antibiotika do 6 puta. Za razliku od antibiotika, veoma važna osobina propolisa je da nema rezistencije mikroorganizama. Koristi se za bolesti usta i disajnih puteva, odlične rezultate je pokazao i kod tretiranja čira na želucu i dvanaestopalačnom crevu. Takođe, propolis pojačava imunološko-odbrambenu snagu organizma za 3-6 puta. Kao takav, propolis je jedinstvena materija u prirodi.

Kvalitet i zdravstvenu ispravnost Propolis kapi redovno ispituje Institut za zaštitu zdravlja u Kragujevcu, pa shodno tome ovaj proizvod poseduje odgovarajući atest koji garantuje da je bezbedan za upotrebu.
 

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Dostava u Srbiji za pakete vrednosti preko 5000 dinara je besplatna.

Za vrednosti paketa ispod 5000 dinara, a težine do 20 kilograma, cena dostave je 220 din.

Dostava u bilo koju zemlju sveta  za pakete do 5 kilograma je 3000 dinara (25,18 €).

250,00 Din.
  • Stanje: Na stanju
  • Šifra: 7104
  • Težina sa pakovanjem: 100.00 gr
  • Dimenzije: 0.00cm x 0.00cm x 28.00cm
Pogledano: 6627
Tagovi: propolis
Na našoj intrnet prodavnici koristimo kolačiće. Oni su neophodni radi bolje funkcionalnosti i korišćenja našeg sajta, kao i radi analitike i oglašavanja. Više infomracija o korišćenju kolačića možete videti ovde . U slučaju da nastavite korićenje ovog sajta, smatramo da ste saglasni sa našim korišćenjem kolačića.