Prirodni antibiotik na bazi pčelinjih proizvoda! Nezamenjiv deo naše borbe za podizanje imuniteta organizma i odbrane od raznih bolesti. Proizvodi se u Šumadiji, u netaknutoj prirodi Levča, i plod je saradnje iskusnog pčelara i monaštva manastira Velika Remeta na Fruškoj Gori. Kao garantovano prirodan proizvod, propolis kapi se uz blagoslov oca Stefana, igumana manastira Velika Remeta, koriste u najpoznatijim srpskim manastirima, poput Žiče, Sopoćana, Kalenića, Ostroga, itd.

Propolis kapi se sastoje od čistog ekstrakta propolisa (20%) u etanolskom rastvoru. Sam propolis koji se uzima iz pčelinjih košnica u sebi ima 20-30% voska, 40-60% smolastih materija i balzama, 5-10% eteričnih ulja i 5-10% tanina.

Propolis kapi deluju bakteriološki i baktericidno na većinu bakterija, deluju aktivno prema mikrobima, gljivicama, virusima, zatim protivzapaljenski na procese na koži i tkivu, a ima i vrlo jak anestetički efekat. Odličan je kod lečenja raznih rana zato što je potpuno sterilna supstanca, pa se koristi za čišćenje i zarastanje rana, kao i za suzbijanje gnojnih čireva na koži. Propolis pojačava delovanje antibiotika do 6 puta. Za razliku od antibiotika, veoma važna osobina propolisa je da nema rezistencije mikroorganizama. Koristi se za bolesti usta i disajnih puteva, odlične rezultate je pokazao i kod tretiranja čira na želucu i dvanaestopalačnom crevu. Takođe, propolis pojačava imunološko-odbrambenu snagu organizma za 3-6 puta. Kao takav, propolis je jedinstvena materija u prirodi.

Kvalitet i zdravstvenu ispravnost Propolis kapi redovno ispituje Institut za zaštitu zdravlja u Kragujevcu, pa shodno tome ovaj proizvod poseduje odgovarajući atest koji garantuje da je bezbedan za upotrebu.
 

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Propolis kapi 20 ml

  • Šifra: 7104
  • Težina sa pakovanjem: 100.00 gr
  • Dimenzije (D): 28.00 cm
  • Raspoloživost: Na stanju
  • 250,00 Din.

  • Približna cena u Dolar: 2,40 $
    Približna cena u Euro: 2,10 €

Tagovi: propolis