• Livadski vrcani Med (1 kg)

Prirodni med je osnovni pčelinji proizvod. Predstavlja nezamenjiv deo ljudske ishrane već vekovima. To je jedini proizvod iz prirode koji se još uvek ne može proizvesti u laboratoriji. Med je sinonim za zdravlje i zdravu ishranu. Naš med se proizvodi u Šumadiji, u netaknutoj prirodi Levča, i plod je višedecenijskog iskustva profesionalnog pčelara koji je za kvalitet svog meda dobio na desetine nagrada.

Kao garantovano prirodan proizvod, naš med već decenijama nalazi put do velikog broja zadovoljnih kupaca. 

Med zahvaljujući svom hemijskom sastavu i odnosu vitamina, minerala, fermenata i prostih šećera, utiče na formiranje svih krvnih elemenata kako crvene tako i bele loze. Med je bogat ugljenim hidratima, a najviše prostim šećerima glukozom i fruktozom, koji predstavljaju energetski materijal. Sadrži brojne enzime, skoro sve vitamine i minerale, eterična ulja, organske kiseline koje blagotvorno utiču na organe za varenje i potpomažu apsorpciju hranljivih materija. Lekovito svojstvo meda je višestruko jer med ima antibakterijsko, antivirusno, antigljivično i antioksidantno svojstvo. On čuva organizam od bakterija, virusa i slobodnih radikala, tri najveća neprijatelja zdravlja. Uzimanjem meda podstičemo rast i razvoj organizma, usporavamo starenje, ubrzavamo oporavak od stresa i bolesti, jačamo opštu fizičku i psihičku radnu sposobnost organizma.

Livadski (cvetni) med posebno se preporučuje kod alergija i za jačanje imuniteta, pored već svega navedenog. Livadski med je tamne boje, gušći je i jači od bagremovog meda, ali je zato i bogatiji uticajima različitih cvetova, trava i biljaka čiji nektar pčela skuplja po pašnjacima i livadama i unosi u košnicu. Ko jednom proba naš livadski med, uvek mu se vraća.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Livadski vrcani Med (1 kg)

  • Šifra: 981201
  • Težina sa pakovanjem: 1,400.00 gr
  • Nagradni poeni: 10
  • Raspoloživost: Na stanju
  • 1.000,01 Din.

  • Približna cena u Dolar: 9,59 $
    Približna cena u Euro: 8,40 €
  • Cena u nagradnim poenima: 1000

Tagovi: med, livadski