Menu
Vaša korpa

Minijature srpskih manastira i crkava pogledajte klikom ovde!

Melemi, kreme

Proizvođač: Manastir Drača Šifra: 7088
SASTAV: maslinovo ulje, pčelinji vosak, lekovito bilje (zova, kantarion, majčina dušica, neven, matičnjak, hajdučka trava, bokvica). NAMENA: Melem se koristi za zarastanje rana od svih vrsta povreda, postoperativne rane, površinske dekubitus rane, uklanjanje ožiljaka, za opekotine, spoljašnje i u..
800,00 Din.
Proizvođač: Manastir Drača Šifra: 7413
Pomaže kod modrica, bolova od uganuća, izčašenja, kostobolje i reumatskih tegoba. ..
800,00 Din.
Proizvođač: Manastir Drača Šifra: 7412
Štiti, neguje i hidrira kožu. Uklanja mitisere, manjuje pojavu gnojnih akni. Uklanja fleke na koži, ima antibakterijsko i antigljivično dejstvo. Dabar je antiseptik. ..
800,36 Din.
Proizvođač: Manastir Drača Šifra: 10343
Pomaže kod rana koe teško zarastaju, za duboke rane stalno vlažne rane. ..
800,00 Din.
Šifra: 7103
120 godina stara receptura na bazi pčelinjih proizvoda! Decenijama nezamenjiv narodni lek za lečenje opekotina, rana i svih vrsta oštećenja kože! Proizvodi se u Šumadiji, u netaknutoj prirodi Levča, i plod je saradnje iskusnog pčelara i monaštva manastira Velika Remeta na Fruškoj Gori. Kao garantova..
299,99 Din.
Prikaži od 1 do 5 od 5 (1 stranica)
Na našoj intrnet prodavnici koristimo kolačiće. Oni su neophodni radi bolje funkcionalnosti i korišćenja našeg sajta, kao i radi analitike i oglašavanja. Više infomracija o korišćenju kolačića možete videti ovde . U slučaju da nastavite korićenje ovog sajta, smatramo da ste saglasni sa našim korišćenjem kolačića.