Menu
Vaša korpa

Minijature srpskih manastira i crkava pogledajte klikom ovde!

Uslovi korišćenja

Ovaj veb sajt omogućila Vam je Srpska pravoslavna crkva, Eparhija šumadijska i njen prodajni centar koji se nalazi u ulici  Kralja Aleksandra I Karađorđevića 69, 34000 Kragujevac, Srbija. 

Korisnik internet stranice www.eparhija.com  koji je prihvatio Uslove korišćenja objavljene od strane vlasnika veb sajta, dobija neekskluzivno, neprenosivo pravo korišćenja veb sajta. Korišćenjem ovih Internet stranica izjavljujete da ste upoznati i saglasni sa ovde iznesenim uslovima korišćenja i pravilima. Ukoliko se sa istima ne slažete i ne prihvatate ih, molimo Vas da napustite ove veb stranice.

Prodajni centar Eparhije šumadijske zadržava pravo da uskrati pravo korišćenja veb sajta www.eparhija.com svakom Korisniku bez navođenja razloga kao i da vrši izmene uslova korišćenja bez prethodnog obaveštavanja Korisnika. Korisnik putem Internet stranice www.eparhija.com ne sme objavljivati bilo šta nezakonito, uvredljivo, vulgarno, oglašavati se i nuditi nečije proizvode i usluge bez prethodnog odobrenja Prodajnog centra Eparhije šumadijske.

Ukoliko Prodajni centar Eparhije šumadijske  proceni da je bilo kakav sadržaj koji korisnik postavi neprikladan u bilo kom smislu, može ga ukinuti bez dodatnog obaveštavanja i pojašnjavanja.


Autorska prava

Sve što se nalazi na stranicama www.eparhija.com jeste pravo Prodajnog centra Eparhije šumadijske. Zabranjeno je bilo kakvo prezuimanje materijala i fotografija sa ovih stranica bez pismenog odobrenja Prodajnog centra Eparhije šumadijske. Bilo kakvo kršenje ovih uslova može dovesti do krivičnog gonjenja osobe-a koja je prekršila ovu zabranu. Korisnik može sa internet stranice www.eparhija.com preuzimati, popunjavati i čuvati materijale zaštićene autorskim pravom samo u svrhu svoje vlastite i lične upotrebe bez prava javnog prikazivanja.


Odricanje od odgovornosti

Informacije koje se nalaze na ovom veb sajtu  o Prodajnom centru Eparhije šumadijske i kompanijama koje su povezane sa Prodajnim centrom Eparhije šumadijske,  trećim licima prikupljene su sa najvećom mogućom pažnjom. Ne možemo, međutim, da jemčimo za celovitost i tačnost informacija. Prodajni centar Eparhije šumadijske ne preuzima odgovornost za eventualne greške u sadržaju ovog veb sajta koji je formiran na osnovu informacija koje je dobio od svojih dobavljača. Kvalitet proizvoda koji su prikazani na sajtu su odgovornost njihovih proizvođača i  van su kontrole Prodajnog centra Eparhije šumadijske. Ne dovodeći ni na koji način u pitanje nijednu zakonsku obavezu da ispravi reklamacije na isporučeni proizvod Prodajni centar Eparhije šumadijske ne snosi odgovornost za kvalitet i dugotrajnost proizvoda objavljenih na svom veb sajtu.

Svaki Korisnik je isključivo odgovoran za nabavku i održavanje svoje računarske opreme, uključujući celokupan hardver i softver koji poseduje i koji koristi, kao i drugu opremu potrebnu za pristup i korišćenje internet stranice www.eparhija.com, isto tako samostalno snosi i sve troškove vezane za to. Prodajni centar Eparhije šumadijske isključuje svaku odgovornost za bilo kakva oštećenja opreme i drugih stvari krajnjeg korisnika koja eventualno mogu nastati kao posledica korišćenja internet stranice www.eparhija.com.

Kada korisnik objavi neki komentar na stranicama www.eparhija.com, Prodajni centar Eparhije šumadijske,  automatski dobija pravo izmene i objavljivanja komentara bilo u tom ili izmenjenom obliku. Prodajni centar Eparhije šumadijske  ima pravo da bilo kada raskine poslovnu vezu sa bilo kojim svojim korisnikom. U slučaju da korisnik ne poštuje propisane uslove ili ga Prodajni centar Eparhije šumadijske iz određenih razloga smatra neprihvatljivim, Prodajni centar Eparhije šumadijske ima pravo da ukine i njegove lozinke i račune.

Korisnik izričito izjavljuje da neće smatrati odgovornim Prodajni centar Eparhije šumadijske, odgovorne osobe, zaposlene i agente prodaje za naknadu eventualne štete i troškova, uključujući i troškove pravnog zastupanja, a koji bi mogli da nastanu korišćenjem internet stranice www.eparhija.com od strane korisnika.

Stranice ovog veb sajta sadrže linkove (hiperlinkove) za druge veb sajtove kojima upravljaju treća lica i čiji sadržaj nije poznat Prodajnom centaru Eparhije šumadijske. Prodajni centar Eparhije šumadijske samo olakšava pristup takvim veb sajtovima i ne snosi nikakvu odgovornost za njihov sadržaj. Jedina svrha naših linkova do veb sajtova trećih lica jeste da vam olakša snalaženje na internetu. Izjave na stranicama do kojih ti linkovi vode nisu naše izjave. Izričito odbacujemo vezu sa sadržajem stranica trećih lica do kojih vode linkovi naznačeni na našem veb sajtu. Pre svega ne preuzimamo odgovornost ni za kakvo kršenje zakonskih odredaba ili povredu prava trećih lica na tim stranicama.

Prodajni centar Eparhije šumadijske ne snosi odgovornost za kršenje autorskih prava, robnih žigova ili druge intelektualne svojine ili ličnih prava na stranicama do kojih vodi neki hiperlink.

U slučaju porudžbine ili bilo kakvog drugog pravnog posla u vezi sa nekom transakcijom, ugovor se sklapa isključivo između korisnika i vlasnika odgovarajućeg veb sajta, ili između stranke koja robu nudi ili lica koje je zastupa a ni u kom slučaju između Prodajnog centra Eparhije šumadijske i korisnika. Molimo vas da uzmete u obzir opšte poslovne uslove ponuđača na veb sajtu do koga vodi hiperlink.

Proizvodi prikazani na ovom internet veb sajtu primeri su proizvoda koji se mogu dobiti. Prodajni centar Eparhije šumadijske ne garantuje da se proizvodi koji su prikazani na sajtu mogu uvek dobiti.

Prodajni centar Eparhije šumadijske zadržava pravo da odbije pružanja usluga, ukine nalog ili otkaže narudžbenicu ukoliko ustanovi da su prekršeni Uslovi korišćenja, a shodno zakonskim ograničenjima.

Na našoj intrnet prodavnici koristimo kolačiće. Oni su neophodni radi bolje funkcionalnosti i korišćenja našeg sajta, kao i radi analitike i oglašavanja. Više infomracija o korišćenju kolačića možete videti ovde . U slučaju da nastavite korićenje ovog sajta, smatramo da ste saglasni sa našim korišćenjem kolačića.